topimg
Home
spacer spacer spacer
imgbody
spacer
Partijbureau 11-09-2006

spablogt
Hoorzitting van de werkgroep Vergrijzing
maandag, 31 januari 2005

Christel Geerts, voorzitter van de Werkgroep "Vergrijzing van de Bevolking", houdt op 31 januari 2005 nieuwe hoorzittingen in de Senaat over "de problematiek van oudere werknemers op micro- en meso-niveau".

Lees verder...
Federale Adviesraad voor Senioren
vrijdag, 21 januari 2005

Christel diende een wetsvoorstel in tot oprichting van een Federale Adviesraad voor Senioren. Lees hieronder het volledige wetsvoorstel.

Lees verder...
Eindrapport Meri
woensdag, 12 januari 2005

Enige tijd geleden ging een Europees onderzoek van start betreffende de leefsituatie van oudere vrouwen. Dit onderzoek kreeg de naam Meri: "Mapping Existing Research and Identifying knowledge gaps concerning the situation of older women in Europe". Christel Geerts kreeg de opdracht deze materie te onderzoeken voor ons land. Dit onderzoek resulteerde in een eindrapport. Het eindrapport kan u lezen in het bijgevoegde PDF-document. Meer info over dit onderzoeksproject vindt u terug op de website van OWN (zie rubriek "links").

Lees verder...
Conclusies van het MERI-project
woensdag, 12 januari 2005

Dr. Karin Stiehr, co÷rdinator van het MERI-project, heeft de conclusies beschreven van dit Europees onderzoek. Deze conclusies kan u lezen in bijgevoegd PDF-document

Lees verder...
<< Start < Vorige 61 62 63 64 65 Volgende > Einde >>

spacer
Navigatie
Home
Christel in de pers
Biografie
Links
Zoeken
Evenementen
Gastenboek
Nieuwsbrief
Fotogalerij
Contact

Archief
spacer spacer spacer spacer spacer
spa