topimg
Home
spacer spacer spacer
imgbody
spacer
Partijbureau 11-09-2006

spablogt
Het plan tegen zelfmoord
vrijdag, 17 juni 2005

Vraag om uitleg van mevrouw Christel Geerts aan de minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid over «het plan tegen zelfmoord» (nr. 3-893)

Lees verder...
Mondelinge vraag over het rookverbod in restaurants
woensdag, 15 juni 2005

Mondelinge vraag van mevrouw Christel Geerts aan de minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid over «het rookverbod in restaurants» (nr. 3-715)

Lees verder...
Wel homo, niet jong
vrijdag, 20 mei 2005

Ongeveer tien procent van de bevolking is holebi. Senator Christel Geerts (sp.a): “Dat betekent dat België zo’n 225.000 holebi’s telt ouder dan zestig jaar. En toch horen we niks van hen.” Daarom werkte Geerts een resolutie uit die de specifieke problemen van deze groep opsomt en een aantal aanbevelingen voor het beleid voorstelt. De resolutie werd op 18 mei goedgekeurd in de Senaatscommissie Sociale Zaken. Geerts bepleit onder meer een label van holebi-vriendelijkheid.

Lees verder...
Oud is out op de arbeidsmarkt
dinsdag, 3 mei 2005

De diagnose: ‘in ons land moeten meer mensen aan het werk, en moeten we langer blijven werken’; wordt in grote lagen van de bevolking erkend. Maar de concrete implicering van deze diagnose kan op weinig appreciatie rekenen…. Veel te vlug wordt deze discussie herleid naar de pensioenleeftijd en het statuut van het brugpensioen. Veeleer lijkt het ons cruciaal om te focussen op de vraag welke incentives er naar de werkgevers én de werknemers nodig zijn opdat we ‘werk op maat’ krijgen voor wie meer levensjaren telt.

Lees verder...
<< Start < Vorige 61 62 63 64 65 Volgende > Einde >>

spacer
Navigatie
Home
Christel in de pers
Biografie
Links
Zoeken
Evenementen
Gastenboek
Nieuwsbrief
Fotogalerij
Contact

Archief
spacer spacer spacer spacer spacer
spa