topimg
Home arrow Gemeenteraadslid
spacer spacer spacer
imgbody
spacer
Partijbureau 11-09-2006

spablogt
Gemeenteraadslid
Christel terug full-time aan de slag in Sint-Niklaas PDF Afdrukken
woensdag, 23 juli 2008
Christel werd op 27 juni terug aangesteld als schepen van de stad Sint-Niklaas. Zij krijgt er de bevoegdheid voor welzijn en sociaal beleid (OCMW), welzijn op het werk, kinderopvang,  en het stedelijk basisonderwijs.
Lees verder...
Verontwaardiging over 'behandeling GB-personeel' PDF Afdrukken
dinsdag, 8 januari 2008

Verontwaardiging over ''behandeling'' van GB-personeel!!!!!

Samen met Kris Van der Coelen, Sigrid De Wilde, Ali Alci, en Marie-Louise Verbraeken trok Christel op 31 december naar het GB-filiaal...''We wilden vooral de personeelsleden nog eens bedanken voor hun jarenlange inzet...en hen moed inspreken voor de komende periode.......Groot was onze verontwaardiging toen we hoorden dat sommige gewoonweg geweigerd werden door de nieuwe werkgever...ze kregen nog niet eens de kans om hun te komen voorstellen''''..

Gelukkig heeft Burgemeester Willockx deze discriminatie kunnen aankaarten , waardoor er voor eze mensen toch een perspectief op een tewerkstelling in de nieuwe vestiging is...

Waasland

Super GB ruimt snel plaats voor GB Express

GUYVAN HOEYLAND : VAN VLIET19-12-2007Pag. 16

Sint-Niklaas

De sluiting van de Super GB wordt deze week opnieuw druk besproken tijdens de gemeenteraad. De vestiging van Super GB gaat dicht op 31 december en maakt plaats voor een zelfstandige GB Express, die op 3 januari zou moeten openen.

Sp.a-fractieleider Christel Geerts is van mening dat de stad mee moet sturen: «Eind oktober werd een sociaal akkoord bereikt over de afvloeiing via brugpensioen en ontslag en de wedertewerkstelling van het personeel. Ondanks dit sociaal akkoord laat de sluiting de mensen toch met een bitter gevoel achter. Dat komt vooral omdat Carrefour heeft aangekondigd dat na de sluiting op 31 december al op 3 januari opnieuw zal worden opgestart. Deze keer met een franchisehouder en met personeel dat tewerkgesteld zal zijn in een voor de werkgever meer voordelige cao. De winkel is gebouwd op grond van de stad en dus moet elke wijziging aan de gemeenteraad worden voorgelegd.»

CD&V'er Patric Gorrebeeck hoopt intussen dat het afgevloeide personeel van Super GB de eerste keuze krijgt bij de aanwerving van nieuw personeel. (VGB)

© 2007 De Persgroep Publishing

sp.a sint-niklaas : alive & kicking PDF Afdrukken
woensdag, 5 december 2007
sp.a sint-Niklaas .... congresseert!!!

Onder impuls van onze dynamische voorzitter Sven Stuer hebben we afgelopen zaterdag met zijn allen nagedacht over onze toekomst., en die van Sint-Niklaas.

Het werd een boeiende mix van ervaring, goede raad en ambitieuse projecten.....Ik vond het een hele eer om op dit congres de slotbeschouwingen te mogen brengen...

<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 8
spacer
Navigatie
Home
Christel in de pers
Biografie
Links
Zoeken
Evenementen
Gastenboek
Nieuwsbrief
Fotogalerij
Contact

Archief
spacer spacer spacer spacer spacer
spa