topimg
Home arrow Pers
spacer spacer spacer
imgbody
spacer
Partijbureau 11-09-2006

spablogt
Pers
Koesterbal groot succes! PDF Afdrukken
dinsdag, 25 april 2006

Het Koesterbal, georganiseerd door Christel ten voordele van het kinderkankerfonds was een groot succes! Momenteel becijferen we nog ons definitieve eindresultaat maar we kunnen alvast spreken van een geslaagde operatie. Graag willen  Christel en de kinderen u danken voor de steun en/of aanwezigheid! Het eindbedrag delen wij u zo snel mogelijk mee.

Wetsvoorstel adoptie voor holebiparen goedgekeurd in de Senaat PDF Afdrukken
vrijdag, 21 april 2006

De Senaat keurde donderdagavond in plenaire zitting een wetsvoorstel van sp.a-kamerlid Guy Swennen goed. Hierdoor kunnen in de nabije toekomst ook holebi's overgaan tot het adopteren van kinderen. 34 senatoren stemden voor en 33 tegen. Er waren twee onthoudingen. Christel Geerts was na de stemming bijzonder verheugd. De (holebi-)ouderparen die nu of later een kindje willen adopteren uiteraard ook! 

Christel vraag aandacht voor gemeentelijk Holebi-beleid PDF Afdrukken
donderdag, 13 april 2006

Image

Er beweegt heel wat in Vlaanderen rond holebiís. De Vlaamse regering begon enkele jaren geleden met het voeren van een actief gelijkekansenbeleid . Dit betekende voor heel wat steden en gemeenten een impuls om een actief holebi beleid te voeren. De lokale overheid speelt namelijk een vooraanstaande rol in het bevorderen van het welzijn van holebiís. Sp-a wil, bij monde van Christel Geerts en Sam Van de Putte, daarom iedere stad of gemeente oproepen om werk te maken van haar holebibeleid.
Met dit pleidooi voor holebibeleidsplannen willen ze de verdraagzaamheid bevorderen en beklemtonen dat diversiteit een positief gegeven is. ,,We willen discriminatie bestrijden en de opvatting dat alleen hetero's normaal zijn doorbreken'', aldus Christel en Sam.

Lees verder...
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 49 - 54 van 61
spacer
Navigatie
Home
Christel in de pers
Biografie
Links
Zoeken
Evenementen
Gastenboek
Nieuwsbrief
Fotogalerij
Contact

Archief
spacer spacer spacer spacer spacer
spa