topimg
Home arrow Pers
spacer spacer spacer
imgbody
spacer
Partijbureau 11-09-2006

spablogt
Pers
Medisch begeleide zwangerschap goedgekeurd in senaat PDF Afdrukken
vrijdag, 2 juni 2006
De commissie Sociale Zaken van de Senaat, waarvan Christel Geerts deel uitmaakt, heeft donderdagvoormiddag het wetsvoorstel over de medisch begeleide
zwangerschap goedgekeurd.   Volgende week woensdag wordt het verslag van de
commissiewerkzaamheden goedgekeurd, zodat het debat in plenaire
vergadering de week nadien plaats kan vinden.
Nieuw project Drietakt: Hulp bij tuinonderhoud PDF Afdrukken
vrijdag, 19 mei 2006

Enerzijds stelt Drietakt vast dat een aantal kansengroepen (senioren, bruggepensioneerden, gepensioneerden, mensen met een invaliditeitsuitkering, …) nog willen werken voor een (beperkt) aantal uren per week, dit binnen een afgebakende periode van een aantal maanden. Anderzijds krijgen  we bij Drietakt  veel vragen van senioren die hulp zoeken bij het tuinonderhoud.

Als buurtbedrijf is het tevens onze taak om  “de markt” af te tasten naar ontbrekende schakels op het vlak van dienstverlening voor kansengroepen.

Zo is het idee ontstaan om een aantal mensen “met groene vingers” in dienst te nemen die het zeer moeilijk hebben om een job te vinden met een beperkt aantal uren per week. Zij kunnen perfect ingeschakeld worden om 65 plussers bij te staan bij het onderhoud van de tuin.

Met dit project vervullen we onze 2 doelstellingen: tewerkstelling van kansengroepen en dienstverlening aan kansengroepen.

 

 Waarom hulp bij Tuinonderhoud?

Lees verder...
Christel haalt slag thuis: Federale Adviesraad gestemd! PDF Afdrukken
vrijdag, 19 mei 2006
De senaat stemde het wetsvoorstel van senator Christel Geerts (e.a.) goed dat de Federale Adviesraad voor ouderen invoert. "In 2000 vertegenwoordigden 65-plussers 16,8% van de Belgische bevolking, in 2030 zal dat al 24,3% zijn. Het dus belangrijk voor ouderen om op elk niveau van het beleid mee te kunnen praten."
Lees verder...
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 43 - 48 van 61
spacer
Navigatie
Home
Christel in de pers
Biografie
Links
Zoeken
Evenementen
Gastenboek
Nieuwsbrief
Fotogalerij
Contact

Archief
spacer spacer spacer spacer spacer
spa