topimg
Home arrow Pers
spacer spacer spacer
imgbody
spacer
Partijbureau 11-09-2006

spablogt
Pers
Telt stem rustbewoners niet mee? PDF Afdrukken
maandag, 23 oktober 2006

Uit cijfers van de stad Sint-Niklaas blijkt dat 75 procent van de rusthuisbewoners in Sint-Niklaas niet gestemd heeft bij de gemeente- en provincieraadsverkiezingen van 8 oktober 2006. Senator Christel Geerts (sp.a): “Ik schrok van dat cijfer, aangezien deze mensen uiteraard ook het recht hebben hun stem uit te brengen. In Vlaanderen tellen we 76.470 rusthuisbewoners. Als we de cijfers van Sint-Niklaas doortrekken hebben 57.353 rusthuisbewoners in Vlaanderen hun stem niet uitgebracht. Hun democratische vertegenwoordiging komt daardoor in het gedrang."

Lees verder...
Verkiezingen 8 oktober 2006 PDF Afdrukken
dinsdag, 17 oktober 2006

We trokken naar de kiezer onder de slogan: “Veel gedaan, nog veel te doen.” De kiezer heeft duidelijk zijn appreciatie uitgesproken over “veel gedaan”.

Het progressieve kartel haalde immers 35,35 % van de stemmen, en krijgt met 14 gemeenteraadsleden een mooie basis om “nog veel te doen”. Deze verkozenen zullen zich met hun professionele bekwaamheid en enthousiasme, onder leiding van Freddy Willockx, inderdaad optimaal inzetten om een progressief toekomstproject te realiseren. Persoonlijk haalde ik met 2140 stemmen, de hoogste score na Freddy Willockx. Ik dank bij deze  de mensen die in mij hun vertrouwen gesteld hebben. Ik beloof mij maximaal in te zetten, als gemeenteraadslid en schepen om van ‘ons’ Sint-Niklaas een warme stad te maken.

Gemeenteraads- provincieraadsverkiezingen PDF Afdrukken
donderdag, 7 september 2006

Beste,

Binnenkort is het weer zover, gemeente- en provincieraadsverkiezingen. Zowel voor u als voor mij een belangrijk moment. Het is voor u als kiezer belangrijk dat u uw stemkeuze geďnformeerd kan uitbrengen. Zodanig dat u weet waarvoor een bepaalde partij of bepaald iemand staat.

Dit jaar komt sp-a op met een kartelformule. We doen dit omdat we zo de beste kansen hebben om een progressief beleid te voeren.  Zoals ik al eerder zei zie ik dit kartel als iets dat moet uitgroeien tot een duurzame LAT-relatie. .(cf. www.christelgeerts.be, gemeenteraadslid, tekst Kartel) Elke partner kan zijn eigen  karakter en eigenheid behouden, zonder door de andere te worden platgewalst. We bundelen onze progressieve idealen en kiezen voor een samenwerking over de partijgrenzen heen.

Lees verder...
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 37 - 42 van 61
spacer
Navigatie
Home
Christel in de pers
Biografie
Links
Zoeken
Evenementen
Gastenboek
Nieuwsbrief
Fotogalerij
Contact

Archief
spacer spacer spacer spacer spacer
spa