topimg
Home arrow Pers
spacer spacer spacer
imgbody
spacer
Partijbureau 11-09-2006

spablogt
Pers
Spinmarathon tvv KOESTER PDF Afdrukken
donderdag, 21 juni 2007

ImageTussen ons Koesterbal en de wijnverkoop organiseren we deze zomer nog een Koesteractiviteit: meer bepaald  de 1ste Wase Spinmarathon! Spinnen is een sport waarbij, meestal indoor, ter plaatse op een spinfiets intensief getraind wordt. Een spinsessie duurt meestal 60 minuten. Iedereen kan zijn eigen niveau bepalen door de weerstand op de fiets te regelen (zoals versnellingen). 

Op zaterdag 7 juli organiseren de Koestervrienden samen met Danny Pauwels (Body Balance) en met medewerking van de Stad Sint-Niklaas,  een Spinmarathon op de Grote Markt van Sint-Niklaas. De Wase spinclubs brengen een 100 150 spinfietsen samen op de Grote markt. Er kan worden gefietst van 14 tot 20 uur en dit voor 10 Euro/uur. Dit bedrag gaat integraal naar het kinderkankerfonds. De deelnemers kunnen zich inschrijven via de Wase fitnessclubs (Fitland, Healthcity, Passage fitness, Bad Michel, De Jasmijn en Het Atelier of via Body Balance (0475/681.426). De niet-spinners kunnen de spinners aanmoedigen en genieten van een drankje!

Tot 7 juli, al dan niet op een spinfiets!

Image

Lees verder...
De spiekbriefjes van Katia en Christel PDF Afdrukken
woensdag, 6 juni 2007

Christel Geerts staat op plaats 6 op de senaatslijst. Ze is professor Gerontologie aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Ook Katia Segers, die de 1ste opvolgersplaats op de Kamerlijst Brussel-Halle-Vilvoorde, is prof aan diezelfde VUB. Ze doceert er Communicatiewetenschappen.

Tijdens deze blok- en examenweek raden Katia en Christel de studenten aan om ook goed te blokken voor het examen van 10 juni. Want: "JA! Stemmen doe je met kennis van zaken", zeggen beide proffen.

Om de studenten alvast wat te helpen, deelden ze spiekbriefjes uit voor het examen van 10 juni. Dat spiekbriefje zie je hieronder.

 

Campagnejournaal, 27 mei: een hartelijke ontmoeting ... PDF Afdrukken
woensdag, 30 mei 2007

Een hartelijke ontmoeting met de VIVA van Geraardsbergen ...
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 61
spacer
Navigatie
Home
Christel in de pers
Biografie
Links
Zoeken
Evenementen
Gastenboek
Nieuwsbrief
Fotogalerij
Contact

Archief
spacer spacer spacer spacer spacer
spa