topimg
Home
spacer spacer spacer
imgbody
spacer
Partijbureau 11-09-2006

spablogtHier zijn de gearchiveerde artikelen voor 10 2004


Alle hens aan dek voor projecten kinderopvang PDF Afdrukken
vrijdag, 29 oktober 2004

Het Fonds voor Collectieve Uitrusting en Diensten (FCUD) heeft sinds 1990 gezorgd voor een min of meer stabiele basis bij de uitbouw van de projecten voor buitenschoolse opvang. Momenteel worden alle organisatoren die FCUD-gelden ontvingen, geconfronteerd met een plotse en eenzijdige vermindering van hun middelen. Senator Christel Geerts (sp.a) ergert zich aan de manier waarop deze besparingen werden doorgevoerd. “Mensen hebben echt wel begrip voor besparingen, als die echt nodig zijn en goed uitgelegd worden. De manier waarop dat hier gebeurde is beneden alle peil.”

Lees verder...
proefprojecten activering in de geestelijke gezondheidszorg PDF Afdrukken
donderdag, 28 oktober 2004

Mondelinge vraag van mevrouw Christel Geerts aan de minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid over «proefprojecten activering in de geestelijke gezondheidszorg» (nr. 3-432)

Lees verder...
Het Fonds voor Collectieve Uitrusting en Diensten (FCUD) PDF Afdrukken
donderdag, 28 oktober 2004

Vraag om uitleg van mevrouw Christel Geerts aan de minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid over «het Fonds voor Collectieve Uitrusting en Diensten (FCUD)» (nr. 3-404)

Lees verder...
Terugbetaling van de ziekte- en invaliditeitsbijdragen PDF Afdrukken
donderdag, 28 oktober 2004

Vraag om uitleg van mevrouw Christel Geerts aan de minister van Leefmilieu en minister van Pensioenen over «de terugbetaling van de ziekte- en invaliditeitsbijdragen» (nr. 3-382)

Lees verder...
Christel houdt hoorzitting in de Senaat PDF Afdrukken
maandag, 25 oktober 2004

Christel Geerts, voorzitter van de Werkgroep "Vergrijzing van de Bevolking", houdt op 25 oktober 2004 een hoorzitting in de Senaat over de thema's skill-pooling, oudere werknemers en eindeloopbaanproblematiek.

Lees verder...
spacer
Navigatie
Home
Christel in de pers
Biografie
Links
Zoeken
Evenementen
Gastenboek
Nieuwsbrief
Fotogalerij
Contact

spacer spacer spacer spacer spacer
spa